Unga Ledare 2023

  • 2 dec 2023

SKSS har deltagit i Unga Ledar Programmet 2023, arrangerat i samarbete mellan Göteborgs kommun och Riksidrottsförbundet/SISU.

Syftet är att ge de unga ledarna gedigna utbildningar som gör dem till ännu bättre och tryggare ledare för barn och ungdomar.

Även en kontaktperson från varje deltagande förening har fått utbildning samt stöd i att ta fram en ledarförsörjningsplan för att lättare behålla och motivera föreningens unga ledare.

 

Rasmus, Linn och FIlip har deltagit som unga ledare. De utbildade sig även parallellt till instruktör/tränare på grön nivå hos Svenska Seglarförbundet så de har tagit till sig en hel del ledarskap det gångna året! Alla tre har också arbetat som instruktörer under sommarens seglarskolor så de flesta som seglat hos oss i sommar känner nog igen dem.

Magnus har varit kontaktperson och tagit fram en ledarförsörjningsplan. Han tycker det är väldigt givande att vara del i våra ungdomars utveckling till bättre ledare, till glädje för både SKSS och ledarnas individuella utveckling mot framtiden.

Vi är väldigt stolta över våra duktiga ledare!