Nyheter

Äntligen! Seglarskola för Vuxna

  • 28 mar 2024

Nu startar vi äntligen upp vår seglarskola för vuxna. Det är många av er som efterfrågat det.

Genom bidrag från Göteborgs Stad har vi investerat i nya 2-Kronor som passar utmärkt att lära sig segla i som vuxen. Seglarkursen motsvarar det praktiska innehåll som utbildningen under våra seglarskolor innehåller.

Nu är anmälan för seglarskolan 2024 öppen

  • 3 feb 2024

Årets nyhet! Vi har med stöd av Göteborgs Stad köpt in 2 st helt nya 2-kronor som kommer komplettera vår flotta av optimistjollar och F2R.

Välkommen med din anmälan här: 
https://www.skss.se/seglarskola/boka-seglarskola/

Tänk på att vara inloggad som den person du vill anmäla då seglarskolan endast är öppen för barn/ungdomar mellan 8 och 15 år.

Unga Ledare 2023

  • 2 dec 2023

SKSS har deltagit i Unga Ledar Programmet 2023, arrangerat i samarbete mellan Göteborgs kommun och Riksidrottsförbundet/SISU.

Syftet är att ge de unga ledarna gedigna utbildningar som gör dem till ännu bättre och tryggare ledare för barn och ungdomar.

Även en kontaktperson från varje deltagande förening har fått utbildning samt stöd i att ta fram en ledarförsörjningsplan för att lättare behålla och motivera föreningens unga ledare.

 

Årets Seglarskoleinstruktör kommer från SKSS!

  • 29 nov 2023

image: Årets Seglarskoleinstruktör kommer från SKSS!

Västkustens Seglarförbund har utsett Mauritz Ridell till Årets Seglarskoleinstruktör 2023.

Vi är glada att hans insatser uppmärksammas på detta sätt även utanför SKSS. Stort grattis Mauritz!

Nytt utseende på hemsidan

  • 31 jan 2023

Vi har nu flyttat vår hemsida till en ny plattform, KanslietOnline. Detta då RF/Idrott Online inte längre erbjuder det stödet. 

Flytten har förberetts så långt det gått men som vanligt i en flytt kan det vara lite stökigt ett tag. Ber om överseende för det. Det blir ett nytt utseende, och den nya plattformen ger oss också möjligheter att förenkla/förbättra, bl a anmälningar till seglarskolan.

Vi räknar med att ha anmälningsformulär för sommarens seglarskolor uppe under februari.