Championships 2020 - En succe!

  • 1 sep 2020

Vackert väder, rekordantal startande och hög kvalitet på alla byggen! Här kommer en hälsning från tävlingsledningen.

Hej Båtbyggare!

Nu har vi petat i den sista båtdelen i containrarna på ÅVC, och årets tävling är över även för oss.

Vi hade en superkul helg, och vi hoppas att ni hade det också! Vädret skärpte till sig rätt rejält jämfört med de tidiga prognoserna, och jag tror inte att vi någonsin haft bättre väder under själva seglatsen än i år. Jag tror inte heller att vi haft bättre kvalitet på båtarna än tidigare heller. Alla båtar kunde segla åtminstone åt vissa håll, och det är nog första gången det har hänt :) Rekordmånga lag tog sig även runt banan, och seglade riktigt fint.

Vi vill passa på att speciellt tacka:
- Matteamet Edit & Ida, solid insats som vanligt! Utan er hade det vart mindre byggtid, mer strul, och surare miner överlag!
- Domare, Sociala medier-ansvariga, fika-bakare, mat-teams-hjälp, och tillika tävlingsledningens supportande sambos Isabelle & Johanna.
- Magnus från SKSS som hjälpt oss med lokalbestyr och följebåt.
- Niclas, som lånade ut sitt släp.
- Alla byggare! Otroligt hög kvalitet på byggena i år! Även mycket snabbt och snyggt städat, både på byggplats och i stugan. Awesome!

För de som vill dela bilder så finns ett album för det här: https://photos.app.goo.gl/oNUjapFGj1D6pyFk7

En utvärdering så vi vet hur vi ska göra arrangemanget ännu bättre till nästa år finns här: https://forms.gle/K9WJY2uSaJWyj28MA

Återigen, stort grattis till Pi som seglade hem vinsten!

Vi hoppas att ni är sugna på att haka på även nästa år, vi siktar som vanligt på att köra sista helgen i Augusti. 2021 blir det alltså 28-29/8. Hoppas vi ses!

MVH
Josef & Gustav